Praktijk Oostwoud. Gezondheid voor mens én dier.

U bent hier:  Index > AromaTouch voor mensen
 

AromaTouch voor mensen

AromaTouch™ techniek
De AromaTouch Techniek is een ontspannende behandeling met 8 pure, essentiële oliën. Deze fijne behandeling verlicht lichamelijke en emotionele stress, en helpt je lichaam om weer in balans te komen.

Pure essentiële oliën
Bij de AromaTouch behandeling wordt gebruik van de essentiële oliën. Deze heerlijke oliën zijn heel puur, zonder chemische toevoegingen en voor de volle 100% natuurlijk. Deze bijzondere oliën worden aangebracht op je rug en op je voeten, langs de meridiaanbanen en op contactpunten van je ingewanden.

Minder stress, meer balans
Doordat de oliën helpen het zenuwstelsel van je lichaam in evenwicht te brengen, zul je merken dat je minder lichamelijke en emotionele stress voelt. De speciale AromaTouch techniek zorgt ervoor dat je lichaam weer in balans komt, en je de positieve energie weer voelt stromen.

De AromaTouch behandeling
Elke behandeling bestaat uit 4 belangrijke fasen: stressvermindering, verbeteren van het immuunsysteem, vermindering van ontstekingsreacties en in balans brengen van alle regelsystemen in het lichaam.

8 verschillende oliën
Ik breng in totaal 8 verschillende oliën aan. Elke fase bestaat dus uit twee essentiële oliën: een enkelvoudige olie of een gemengde olie. Elke olie is speciaal ontwikkeld om een gezond emotioneel en fysiek functioneren te ondersteunen.

Zelf ervaren?
Elke AromaTouch behandeling duurt 45 minuten. Wil je deze ontspannende behandeling graag zelf ervaren?
Prijs 45 euro per behandeling.

Mensen die geen 45 minuten op de buik kunnen liggen kunnen ook een hand- of voetenmassage krijgen. Prijs 30 euro. 

 

Powered by CMSimple| html| css| Login