Weghalen van entiteiten
Entiteiten zijn aardgebonden energieën van overleden personen die niet door kunnen naar het hiernamaals. Het zijn vaak mensen die nog iets goed te maken hebben, nog iets af te maken hebben of bv. zelf nog iets te verwerken hebben. Maar vaak zijn het ook dolende zielen die bang zijn om naar het licht te gaan omdat ze niet zo’n positief leven achter de rug hebben en bang zijn dat ze dat leven gaan voortzetten.

Ze blijven meestal rondzwerven rond geliefden of geliefde plekken. Daar kunnen ze rustig rondzwerven zonder dat ze door hebben dat ze een geest zijn, ze kunnen wanhopig zijn om verder te gaan waardoor ze onze aandacht proberen te trekken.

Dit kunnen ze doen door bv. dingen laten bewegen, een plotselinge wind, kou, klopgeluiden en nog veel meer. De kou ontstaat volgens wetenschappers doordat een geest de (warmte) energie nodig heeft om te verschijnen, daarom ontrekt hij deze warmte en ontstaat er een kou.

Mensen die last hebben van deze (dolende) entiteiten hebben vaak te maken met verkeerde zielen. Deze entiteiten kunnen op “je huid” gaan zitten waardoor je het idee krijgt dat je dingen doet die “gestuurd” worden. Mensen die gevoelig zijn hebben vaak meer last hiervan, maar vaak komen deze entiteiten juist bij hen om gehoord/gezien te worden zodat ze zelf ook hulp kunnen krijgen.

Van een positieve geest moet je niks, je hebt altijd je eigen keuze.

Bescherming
Een negatieve levensfilosofie, gedrag, houding en uiterlijke kenmerken stimuleren een aantrekkingskracht voor aanhechtingen van negatieve entiteiten. Het is dus zaak om hier heel bewust mee om te gaan!!!

Behalve het manifesteren van een positieve houding, is het uitermate belangrijk om jezelf en je omgeving heel goed te beschermen.

Kinderen
Blijf geloven in je kinderen en steun verhalen, ook al lijkt het soms onwaarschijnlijk.

Kinderen zijn heel gevoelig en open waardoor ze makkelijker met geesten positief of negatief in contact kunnen komen.

Het reguliere circuit
Het reguliere circuit behandelt dergelijke symptomen met onderdrukkende medicatie, waardoor de persoon een soort zombie wordt. De juiste behandeling bestaat echter uit het doen wegnemen van de negatieve entiteit. Dit gebeurt door de entiteit duidelijk te maken dat hij/zij naar het licht moet gaan en niet meer aan de aarde gebonden moet zijn. De behandeling bestaat niet uit het soort duiveluitdrijving die we uit de filmwereld kennen, doch d.m.v. een deskundig iemand, die ervoor kan zorgen dat deze entiteiten, vaak met behulp van een gids, naar het licht geholpen worden.

Hulp
Margreet Wijdenes van Praktijk Oostwoud is in staat op deze entiteiten op weg te helpen. Niet alleen kan ze deze energieën voelen maar ze kan ze ook lokaliseren en vragen om weg te gaan. Zij zal u ook inzichten geven om uzelf te beschermen tegen deze entiteiten en eventueel zelf leren om deze naar het licht te begeleiden en goed te aarden, zodat eventuele nieuwe entiteiten geen kans meer krijgen.