HBP Media 2013

URL: www.praktijkoostwoud.nl/?De_Praktijk

De Praktijk

De interesse in “iets anders” is er altijd geweest, maar het zoeken naar de juiste manier duurde lang. En dan kom je op zomaar iemand tegen die werkt zoals jij dat graag zou willen. Weliswaar met paarden maar goed, de manier waarop zij werkte gaf de doorslag. En dan….. informatie zoeken over cursussen, deze volgen en ook met goed gevolg afsluiten. Daarna privé-lessen in een natuurgeneeskundige praktijk volgen én natuurlijk “experimenteren” op familie en vrienden. Op een gegeven moment zegt je leraar dan, ga zelf maar aan de slag, je weet precies wat en hoe je het moet doen. Volg je hart en je intuitie. En dat doen we dan ook, en aan de vele tevreden geluiden te horen, met veel succes!

Praktijk Oostwoud opende in 2005 haar deur aan de Pletering 55 in Oostwoud.
Het is een praktijk voor ondersteunende behandelingen op het gebied van additieve geneeswijze. Er is speciaal voor de term ondersteunende behandelingen gekozen omdat wij ervan uitgaan dat het lichaam een zelfgenezende werking heeft. Wij van Praktijk Oostwoud ondersteunen door middel van supplementen, drainage, celzouten, bioresonantie, Quantum Touch, massage, etc.

Bij Praktijk Oostwoud werkt men op de volgende manier: de patiënt levert wat ochtendurine in en met behulp van meetapparatuur kunnen wij in deze urine tekorten opsporen aan o.a. vitamines en celzouten, stralingsbelasting, maar ook restanten van infecties, virussen en parasieten. Verder wordt getest op de verzuring van het lichaam en wordt gekeken naar de mentale gesteldheid. Aan het eind rolt er een compleet advies uit voor lichaam en geest.

Wij hebben absoluut niet de pretentie om u te genezen, wat wij wel doen is het zelfgenezende vermogen van uw lichaam en geest te ondersteunen; en dat leidt in zeer veel gevallen tot genezing.

Praktijk Oostwoud behandelt niet op de symptomen, maar kijkt naar de oorzaak. Wij willen weten waar en wat in het lichaam de verstoring geeft, je moet de kern van het probleem opzoeken en van daaruit gaan behandelen. Zo kan acne een hormonenkwestie zijn, maar ook het gevolg van het slecht afvoeren van eiwitten of een verstoorde vetstofwisseling. Daarom helpt symptoombestrijding alleen niet. Wij zeggen altijd: wij halen er laagje voor laagje vanaf en u bouwt dit laagje voor laagje weer gezond op.

In de meeste gevallen wordt de patiënt behandeld met bioresonantie. Praktijk Oostwoud werkt met apparatuur van Rayonex. Bioresonantie zorgt ervoor dat de foutieve trilling omgezet wordt naar de juiste frequentie. Vaak worden tijdens de behandeling direct de energetische waarde van supplementen ingebracht voor een optimaal resultaat. Ook de Quantum Touch therapie blijkt zeer succesvol te zijn. Referenties zijn op te vragen.

Om de mensen nog beter van dienst te kunnen zijn verkoopt Praktijk Oostwoud ook ambachtelijk gemaakte, geheel gifvrij verzorgingsproducten zoals zeep en verzorgingsproducten voor huid en haar. Speciale aandacht verdienen zeker de onze edelsteenremedies, en met name de afschermvloeistof die de aura beschermt.

Praktijk Oostwoud plaatst ook apparatuur om stralingsbelasting tegen te gaan. Alle mooie rapporten en discussie ten spijt, de tevreden klanten vertellen ons veel meer. Bij stralingsbelasting kunt u denken aan geopatische belasting (o.a. wateraders, aardstralen, breuken, holtes, etc.) en aan elektro-smog (straling van zendmasten, TV, beeldscherm, magnetron, telefoons, etc.). Met gespecialiseerde apparatuur wordt de straling bij de mens en in huis/stal/bedrijf in kaart gebracht en waar nodig wordt dus apparatuur geplaatst. Het effect op mens en dier is groot, zo niet zeer groot. Wij werken volgens de normen van de Nederlandse woonbiologen. Referenties zijn op te vragen.

Praktijk Oostwoud komt ook bij mensen aan huis voor een consult, en ook (huis)dieren kunnen worden behandeld.

Praktijk Oostwoud, Pletering 55, 1678 HM Oostwoud. Tel. 06-22201319.

www.praktijkoostwoud.nl – E-mail: praktijk@praktijkoostwoud.nl