Praktijk Oostwoud. Gezondheid voor mens én dier.

U bent hier:  Index > Straling > Aardstraling
 

Aardstraling

Door het proces wat zich in het binnenste van de aarde afspeelt hebben we een magnetisch veld op aarde. We nemen dat aan het aardoppervlakte waar in de vorm van hele smalle energielijnen die hoofdzakelijk frequenties bevatten onder de 100 Hz. De energie die daar uit komt is uiterst gering.

De energielijnen zijn om en om geladen, negatief en positief en vormen twee netwerken, rasters.

Hartman netwerk: energielijnen met een tussenruimte van 1 a 1,5 meter en diagonaal daarop het Currynetwerk met een grotere tussenruimte van 2 a 2,5 metr.

Normaal is daar niet veel mis mee. Er zijn lijnen die iets negatiever of iets positiever zijn dan de anderen maar over het algemeen valt het negatieve effect wel mee.

Snijpunten: normaal is er met de Hartmann- en Currylijnen niet veel aan de hand maar als drie of vier negatieve lijnen elkaar kruisen kan een levend wezen op die plek behoorlijke problemen krijgen. Ook planten hebben last van negatieve snijpunten. Dit zijn plekken waar de bomen 100 jaar worden i.p.v. 200 jaar. Het zijn dan bomen waar alleen de bast van staat en helemaal weggerot zijn van binnen. Wie kent het niet? Een hele rij bomen die op 1 na allemaal mooi groeien. Als die ene boom dan ook nog scheef groeit en wratten heeft dan is dat heel vaak een kruispunt.

Snijpunten met drie of vier keer plus kunnen echter wel een goede bijdrage leveren in onze energiehuishouding. Mensen en dieren die gevoelig zijn, en 90% is dat ook, gaan vaak even bijtanken op zo’n plek.

Schumann-frequenties: er is ook een positieve kant aan aardstraling. We hebben zelfs trillingen nodig die de aarde ons normaliter geeft. Deze frequenties noemen we de Schumann-frequenties. Die houden onze trillingen in ons lichaam aan de gang. Op plekken die geen verstoringen hebben krijgen we die frequenties volop binnen. Spiritueel noemen we dat ook wel eens het aarden ofwel contact maken met de aarde.


Holtes, Breuken en scheuren

De energie komt op zijn weg naar het aardoppervlakte onregelmatigheden tegen in de bodem.

1. Holtes, scheuren en breuken, wel of niet gevuld met een vreemde substantie.

2. Steensoorten met een eigen lading

Die kunnen een verandering in de energie veroorzaken ofwel er worden frequenties gemaakt die wij niet kunnen verdragen. Een bijkomend probleem is dat boven randen van die onregelmatigheden de energie ook nog eens sterker is dan normaal en dat kunnen we ook al niet hebben.

Wateraders
Stroomt er een waterstroompje over de verstoringen zoals kruispunten, holtes en breuken dan hebben we een ander probleem. Het water neemt de straling op, stroomt verder, neemt nog eens wat op en onze ouderwetse waterader is geboren. Wateraders in Nederland zitten normaal tussen de 30 en de 150 meter diep. De natuur is in evenwicht en dus hebben wateraders een positieve en een negatieve kant. Met een wichelroede vindt men meestal alleen de negatieve kant vandaar dat wij naar frequenties zoeken en dan de gehele waterader vinden. Op die manier kun je ook de stroomrichting bepalen.

Onze ervaring is dat wateraders in het noorden van het land sterker zijn dan in het zuiden.

Een leuke wetenswaardigheid is dat bliksem altijd inslaat op een zware waterader en dat die enorme energie zich ook kan verplaatsen over een of meerdere wateraders. In Friesland kun je op sommige plekken zelfs de energie in het weiland zien als het erg vochtig weer is in de vorm van gele bobbels.

Opvallende zaken
Een verstoring zoals een waterader of bv. een holte heeft gevolgen voor 90% van mens en dier. Hebben we een combinatie van bijvoorbeeld een redelijk sterke holte en een sterke waterader zal een “verse” (lees onbelaste) koe minsten 10% in melkproductie achteruit gaan in 2 maanden tijd als zij op zo’n combinatie geplaatst word. Kunt u nagaan wat er met ons mensen gebeurd als we op een combinatie van verstoringen gaan slapen.

 

Powered by CMSimple| html| css| Login