Praktijk Oostwoud. Gezondheid voor mens én dier.

U bent hier:  Index > Straling > Metingen
 

Metingen

Aardstralen met duplexHoe vaak komen wij het niet tegen? Er zijn er al zoveel geweest en de een zegt zus en de ander zegt zo. Onze visie (en ook ervaring) is dat wij altijd moeten meten om te weten of het probleem met straling groot genoeg is om er iets aan te doen. Als we er iets aan moeten doen dan willen we ook graag de juiste apparatuur inzetten om de problemen op te lossen. Door op deze manier te werken hebben we een resultaat van meer dan 95%, en dat willen we graag zo houden. Meten = weten.

Hoe gaat een meting in zijn werk?
Wij meten op drie soorten magnetische velden:
1. Elektromagnetische velden hoogfrequent.
2. Elektromagnetische velden laagfrequent.
3. Magnetische velden, aardstralen.

Meting elektromagnetische velden hoogfrequent
Eerst gaan we meten op hoogfrequente velden zoals zendmasten en dect-stations. Met een simpele hoogfrequentmeter gaan we kijken of de velden zwaarder zijn dan 50 mV/m.

Vaak is er een visueel effect en wijzen de klanten naar de zendmasten die op de flat tegenover de woning staan maar vaak is de huis- of kantoorsituatie ernstiger dan wat zij zien. Meestal valt het stralingsniveau van een zendmast wel mee tenzij er iets defect is of als je er te dicht bij in de buurt komt. Het is niet te voorspellen wat we meten als er in de buurt zendmasten staan. Een daadwerkelijk probleem zijn de Dect-centrales met hun telefoons en daar denkt men vaak niet aan. Als mensen een zendmast zien of in de buurt krijgen, slaan vaak de stoppen door en maken zij zich ernstige zorgen maar in hun huis is wel een Dect-telefoon aanwezig. Die dect-stations zijn eigenlijk zware zendmasten in het klein en zenden meestal meer dan 2000 mV/m uit. Voor het menselijke en dierlijk lichaam mag dat maar 50 mV/m zijn.

Meting elektromagnetische velden laagfrequent
In alle elektromagnetische velden zitten lage frequenties zoals 99,5 Hz. Dat is de meest gevaarlijke frequentie in die velden. Het is ook die frequentie die er voor zorgt dat de bevolkingsgroep die in zware elektromagnetische velden werken de groep is die het minst oud wordt. We meten met een apparaat die zowel de spanning als de sterkte van deze velden kan meten.

Eerst gaan we de leef- en/of werkomgeving meten en zoeken daar naar excessen zoals de lampen op stalen pijpjes en zware installaties. We meten hierbij ook de weerstand van de aardeaansluiting in het stopcontact in ons stroomnet. Is die te hoog, boven de 50 Ohm, dan bouwt de spanning van de EMF zich veel te sterk op; er wordt dus te weinig afgevoerd. De slaapplaatsen is een heel belangrijke plaats waar verstoringen veel invloed hebben op lichamen. In een bed mag de spanning niet groter zijn dan 2 V/m. Waterbedden gaan de 1000 V/m over maar ook bijvoorbeeld gipsplaten hebben de nare gewoonte om spanningen vast te houden en te verdelen zoals een metalen spiraal onder het matras. Staat het bed te dicht daarbij of bij een stroomkabel of een elektronische wekker nemen we een te hoge waarde waar en geven het advies daar iets aan te doen.

Meting magnetische velden, aardstralen
Als laatste lopen we door de benedenverdieping van het pand of de werkomgeving met de Rayonex PS10. We gaan op zoek naar frequenties die aangeven dat er een bepaalde verstoring aanwezig is.

- Algemene verstoring 22,5 Hz.
- Wateraders 64 Hz.
- Breuken, holtes en scheuren 14 Hz.
- Kruispunten 46,5 Hz.

De PS10 kan zeer lage frequenties uitzenden via een stalen pen die op de grond gericht is. Daar houden we de biosensor onder. Komt dezelfde frequentie uit de bodem zal de biosensor geen keuze maken en een verticale beweging maken. Dan is het bingo dus. Anders maakt de biosensor een horizontale beweging. Zo simpel is het meten van aardstraling.

Tijdsduur
Voor een normaal woonhuis hebben we 1 à 2 uur nodig, al naar gelang de vragen en de problemen die er zijn. Voor grotere huizen, bedrijven en boerderijen kan dat uitlopen naar 3 à 4 uur. In die tijd leggen we ook alles uit wat we doen en wat we aantreffen. Hierna volgt een goedkeuring van het gemeten object of er volgt een advies welke straling ontstoord of geneutraliseerd dient te worden en welke straling wel of niet de oorzaak kan zijn voor de problemen. Let wel vaak, het is vaak de combinatie die de problemen geeft.

Prijs metingen
Op aanvraag.

Ontstoren, neutraliseren
Meestal hebben we de apparatuur bij ons om direct het probleem op te kunnen lossen althans het stralingsprobleem. Voor de klant begint het dan pas. Het homeopathische effect is ook hier zeer bekend. Eerst worden de klachten erger om dan pas naar een oplossing te gaan. Tijdens de afrondende fase worden ook de afleverpapieren in orde gemaakt en ook de regelingen voor betaling afgesproken.

Nazorg en service
Of wij of uw therapeut neemt na een paar dagen/weken contact met u op om het effect van de ontstoring te kunnen begeleiden. Ook is er de mogelijkheid een servicecontract af te sluiten zodat u gevolgd wordt in het resultaat en ook zeker bent van een storingsvrije omgeving.

U wilt graag een meting laten uitvoeren? Dat kan, gebruikt u hiervoor het onderstaande formulier of mail naar info@praktijkoostwoud.nl

 

Powered by CMSimple| html| css| Login